250 filmat me te mire te gjitha kohrave (video)


Gladiator, The Big Lebowski, Toy Story, Forrest Gump, The Matrix – shikoni sa shumë nga filmat më të mirë në historinë e kinemasë, mund t’i gjeni në këtë video të mahnitshme.
Përdoruesi i YouTube-it Jonathan Keogh i mori këto nga lista e 250 filmave më të mirë në histori në uebfaqen e njohur Internet Movie Database (IMDB) – në fakt, ai përdori klipe nga 303 filma gjithsej dhe me një aftësi të habitshme redaktimi ai na merr në një udhëtim në Hollivud.
Videoja ka dalë online të premten, por është e destinuar për sukses të madh.