Vjen reagimi i serbëve: Do sulmojme Presheven dhe Prishtinen (Video)


Pas daljes publike te AKSH ne nje video e cila u be publike online dhe pas kercenimeve te tyre jane pergjigjur dhe nacionalistet serb...

 Kjo eshte nje luft me e gjere se vetem video ne youtube,
Por tashme Kosova eshte e pavarur , serbia e pleshtat e saj nuk mund te bejne asgje pervecse te kercenojne neper video...

Shikoni videon...