Tmerr, 100% e vërtetë: Demoni tërheq zvarrë futbollistin në fushë! Kujdes, pamje tronditëse! (video)

Është e paimagjinueshme…!
Kurrë në të shkuarën nuk kemi parë një gjë të ngjashme!Padyshim që fjalët që të përshkruash këtë video nuk mund të lidhen… ashtu siç demoni lidhi dhe tërhoqi këtë futbollist!Ajo që mund t’ju themi me plot bindjen është se video është 100% reale dhe ajo vërtet të tmerron me skenën e saj!Demoni tërheq duke ulur e ngritur në ajër futbollistin, ndërsa bashkëlojtarët e tij nxitojnë ta arrijnë atë për ta ndalur dhe njëkohësisht tmerrohen nga skena./alb-observer.com/
Kujdes, nuk këshillohet për persona delikatë!