Vali Corleone Festë e çmendur për 100 Vjetorin e Pavarsisë !

Vali Corleone , I ashtuquajturi King i Gjilanit ka festuar ne nje menyre te cmendur 100 Vjetorin e pavarsise ! Ai eshte gjendur ne shoqerine e 100 vajzave dhe vllait te tij. Ai ka thene se ai dhe vllai i tij simbolizonin shqiponjen me dy “krena” dhe te gjitha vajzat e veshura me te kuqe kan rezultuar te jene fusha e kuqe e flamurit tone kombetar.Vali e ka kaluar mbremjen e 28 nentorit ne nje Club nate qe presupozohet te jet i tij ( info e marre nga personat afer valit ) gjithcka jasht syrit te kamerave dhe nje party ekzglusivisht per te dhe te ftuarat e tij. Vali eshte shprehur se do te jape se shpejti autorizim per te lejuar videot e xhiruara brenda Night-club se shpejti.