Mësuesja e drogoon dhe bën me nxënësin duke xhiruar...

Një mësuese në SHBA mund të dënohet me 10 milionë dollarë gjobë, pasi akuzohet nga prindërit e një djali 16 vjeçar për përdhunim. Ngjarja ka ndodhur në ambientet e shkollës dhe mësuesja, 36 vjeçarja Erin Sayar, dyshohet se pasi e ka droguar 16-vjeçarin, ka bërë disa herë seks në zyrë.
Mësuesja ishte e martuar dhe lidhjen me nxënësin e ka zbuluar e dashura e 16-vjeçarit. Ajo ka parë mesazhet e shkruara në Facebook mes tyre dhe disa fjalë që konfirmonin lidhjen dhe marrëdhënien seksuale mes tyre.
Skandali nuk ka përfshirë vetëm mësuesen, por padia e prindërve është edhe kundër shkollës ku studionte djali i tyre. Drejtoi i shkollës “Horndog High” thotë se është i shokuar nga ajo që ka dëgjuar në media, ndërsa ka theksuar se duhet pritur vendimi i gjykatës për të parë tyë vërtetën.
Vet mësuesja është në arrest shtëpiak. E pyetur nga mediat, ajo u shpreh se; “Kam shumë gjëra për të thënë, por me kanë porositur avokatët që të mos flas për këtë çështje”.