Amerikanët përgaditen për ditën e kijametit (Foto + Video)

Kompania amerikane e cila mirret me shitjen e pajisjeve ushtarake, ka ofruar në treg vendbanime të cilët do ti rezistojnë ditës së kijametit.
Pajisjet kushtojnë $60 000 dhe nga fotografitë duken shumë komode. Muret janë të bërë prej metalit, forma është cilindrike e cila si duke është bërë për tu përshtatur për vende të fshehta dhe aty mund të jetojnë katër persona.
Çmimi përfshin televizion, WC, divan, katër shtertër, banjo, tavolinë, frigorifer dhe pajisje tjera të nevojshme për jetën e përditshme.http://youtu.be/1AuVtbSHGUM
“Shtëpitë” janë të gjata rreth 29metra, kurse diametri i rrethit është 6.7metra, ato janë të dizajnuara për varrim në tokë në një thellësi prej 6metrash.
Kompania në fjalë e cila gjendet në Florida ka thënë se ka shumë blerës serioz.
Shikoni videon...